Mijn naam is Daan Broere, ik ben 21 jaar oud en ik ben woonachtig in Leusden. Vanaf mijn zesde ben ik lid geweest bij Roda’46 en vanaf de F7 wist ik dat ik keeper wilde worden. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de jeugd van Go Ahead Eagles, waar ik twee jaar heb gekeept. Momenteel ben ik weer terug bij Roda’46 als eerste doelman.

Zelf heb ik het geluk gehad dat ik al die jaren goede begeleiding heb gekregen van ervaren coaches. Bij veel voetbalclubs is er echter weinig aandacht voor de keepers. Dit tot mijn grote verbazing, want in mijn beleving heeft de keeper een enorm belangrijke positie in het veld. Mijn missie is daarom om elke keeper de kans te geven om zich te ontwikkelen en op te leiden. Dit met de juiste vaardigheidsniveaus op het gebied van techniek, tactiek en het fysieke en mentale aspect van het spel.

In het hedendaagse voetbal is de taak van de doelman enorm gegroeid. Hij is een “all-round atleet” geworden op zowel technisch, tactisch, mentaal als fysiek vlak.

Door mijn trainingsmethode wordt de basis gelegd om het spel te begrijpen, vandaaruit beter te worden en vanaf dat punt verder te groeien. Het belangrijkste is dat de keepers veel plezier beleven aan de training met mij en mijn team.

IMPRESSIE EN FOTO’S